GLA:D RYG og GLAD knæ/hofte

GLA:D® RYG – Et nyt træningsforløb til dig med rygsmerter

Hos LE Fysioterapi tilbyder jeg GLA:D® RYG træning til dig, som har længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter.

GLA:D® RYG er et forløb, hvor uddannelse og træning er tilpasset dig.

Forløbet er intensivt og varer i 9 uger, det er baseret på bedste evidens for rygbehandling som er udviklet i samarbejde med Syddansk Universitet.

Formålet med GLA:D® Ryg er, at du får viden og redskaber, der hjælper dig til færre rygsmerter, og ikke mindst så du får en bedre hverdag.

LE Fysioterapi er blandt de første i Danmark, der er blevet certificeret til GLA:D® Ryg konceptet.

Du kan læse mere om der HER:

Til træningen skal du have tøj på, du kan bevæge dig i, men du behøver ikke have specielt træning/idrætstøj eller sko. Du kan have indendørs sko med eller træne i bare tæer.

GLA:D® Ryg forløbet består af:

  • ​Et indledende besøg hvor vi fastlægger dit startniveau for træning og drøfter dine mål
  • ​To gange undervisning om ryggen, smerter og hvad du selv kan gøre
  • ​16 gange vejledt, individuelt tilpasset træning over otte uger
  • ​Et afsluttende besøg hvor vi tester hvor meget du har forbedret dig og drøfter din videre plan

Hvad er GLA:D® Ryg?

GLAD Ryg er et nyt behandlingstilbud til patienter med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt. Tilbuddet er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet. GLAD Ryg konceptet giver dig information om rygsmerter samt den relevante træning med henblik på at genopbygge ryggens ressourcer og funktion bl.a. gennem forbedret styrke, udholdenhed og koordination.

Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger på principper for hjælp-til-selvhjælp på samme måde som GLA:D® for patienter med knæ- og hoftesmerter.

Varemærket GLA:D er registreret af Syddansk Universitet og kan kun anvendes af klinikker, der er certificerede af SDU_BLACK_RGB.

Træningen foregår i:

OBS( fra den 10. august er det på Klinikken, Stadion Alle 2, 7260 Sdr. Omme)

Multicentret i Sønder Omme

Stadion Alle 16
7260 Sønder Omme

Følgende dage og tidspunkter:

Mandag kl. 17.30    &    Onsdag kl. 16.15

Du kan læse mere om priserne og specificering af dem HER.

GLA:D Ryg

Patienter fortæller:
Jeg kom til Liset fordi jeg gennem et års tid havde levet med daglige smerter og efterhånden var helt brugt op psykisk af at have ondt hele tiden. Efter vi havde gennemgået hele min krop så fik vi lavet en handlingsplan. Det betød kun træning til smertegrænsen. Altså starte forfra og med små skridt. Derudover så kom jeg med på GLAD RYG holdet og det blev faktisk vendepunktet. Jeg havde forventet at der var en del mennesker med ondt i ryggen og så ville vi stå og strække og bøje lidt efter instruktørens vejledning ….men jeg tog fejl. Vi var faktisk kun to så det var dæleme svært at gemme sig. Vi fik et rigtig fint træningsprogram med 4 niveauer og blev fra starten instrueret i et alle Niveauer var lige gode. Derefter var det op til os selv at lave øvelserne og selv vurdere hvad der var bedst for os… selvfølgelig under vejledning.Vi fik et par dage med undervisning i smerte. Det var virkelig en øjenåbner…. Også med lidt sjov viden…. så høre du en gå i Østbyen Grindsted og småsynge er det bare mig der har lidt ondt og synger for at bliver i ekstra godt humør og få smerterne til at forsvinde.Hvis der var nogle specielle problemer fik vi lidt tillægsøvelser og fik nogle nye niveauer.

Nu er forløbet forbi og jeg har faktisk ikke taget smertestillende for smerter den sidste halvdel….. jeg har haft mit træningsprogram med på ferie og lavet det der. Jeg havde for øvrigt en uges ferie uden smerter og vi susede rundt og så en masse. Det er så nemt at lave og hvis der er dage hvor ryggen er lidt træt så får den lige en øvelse eller hele programmet så går det derudaf igen. Jeg har selv fået så meget energi og overskud af træningen at jeg selv ligger lidt til hist og pist. Jeg vil helt sikkert anbefale dig at komme afsted hvis du har en ryg der driller…. Kom hellere afsted hurtigt frem for at vente.
Jeg vil helt klart anbefale Liset
Tanja Madsen 

Vil du i kontakt
med LE Fysioterapi?

Så ring på 61282112  
eller skriv en mail til
fysioterapeutliset@gmail.com

Datoer – holdtræning

Prøv akupunktur

Lindrer muskelsmerter