Nyheder fra klinikken

FLAD MAVE OG STÆRK RYG

Holdstart mandag den 3. maj 2021
kl. 16.30 – 17.15

Læs mere om Flad mave og stærk HER

Træningen foregår på klinikken:

Stadion Alle 11
7260 Sønder Omme

GLAD Ryg

GLA:D Ryg

Der er løbende optag af nye deltagere
Vi træner 2 gange i ugen over 9 uger
mandage kl. 17.20
Onsdage kl. 15.00

Læs mere om GLA:D ryg HER

Træningen foregår på klinikken:

Stadion Alle 11
7260 Sønder Omme

GLAD HOFTE OG KNÆ

GLA:D Hofte og knæ

Der er løbende optag af nye deltagere
Vi træner 2 gange i ugen over 9 uger
mandage kl. 17.20
Onsdage kl. 15.00

Læs mere om GLA:D Hofte og knæ HER

Træningen foregår på klinikken:

Stadion Alle 11
7260 Sønder Omme

facebook

2 days ago

LE Fysioterapi
Jeg er så glad for mit arbejde på klinikken i Sdr Omme 💚 Og det er fordi jeg er omgivet af mennesker jeg kender 💙Jeg er så taknemmelig for at I henviser familie, venner og bekendte til mig.En af mine patienter fortalte, at hun havde henvist et af sine familie medlemmer "Du skal prøve at få behandling hos VORES Liset" aahh men altså hvad skal jeg sige, jeg bliver helt forlegen og varm inden i. I viser mig jeres tillid og tilvælger behandlingen hos mig selv om at I måske bor eller arbejder udenbys. TAK 🙂#lefysioterapi #fysioterapi #fysioterapeut #sdromme #sønderomme #weekend #sofa #afslapning #stationsbygning #station #ombygning #glad #stol #rørt #forlegen #varmindeni #varm #tillid #grindsted #billund #kommune #sdrfelding #taknemmelig #udenbys ...
View on Facebook
Babymotorik og Efterfødselstræning

BABYMOTORIK OG EFTERFØDSELSTRÆNING

Babyer fra 8 uger. mandage kl. 9.20 – 10.05
Start mandag den 11. maj 2021

Læs mere om Babymotorik og efterfødselstræning HER

Træningen foregår på klinikken:


Stadion Alle 11
7260 Sønder Omme

Krybe Kravle og Efterfødselstræning

KRYBE/KRAVLE HOLD OG EFTERFØDSELSTRÆNING

Holdstart mandag den 3. maj 2021
Babyer fra 6 mdr.
kl. 11.00 – 11.45

Læs mere om Krybe/ Kravle hold og Efterfødselstræning HER

Træningen foregår på klinikken:


Stadion Alle 11
7260 Sønder Omme

Lindrer muskelsmerter