Træning og øvelser

Træning og øvelser kan være et godt supplement til din behandling

Træningsterapi

Hjemmetræning

Jeg kommer gerne hjem til dig og ser hvordan øvelserne fungerer for dig i hjemmet. Vi kan også sammen tage i dit fitnesscenter og gennemgå dine øvelser for at se, om de er hensigtsmæssige for din problematik.

Holdtræning

Er du god til at finde undskyldninger for ikke at få lavet dit træningsprogram? – så er du ikke den eneste – mange har derfor glæde af at deltage på træningshold. På klinikken tilbydes forskellige former for holdtræning.

Dynamisk stabilitet

Dynamisk stabilitet (træningsterapi) er det NYESTE inden for diagnosticering og behandling af:

  • Nakkeproblemer
  • Skulderproblemer
  • Rygproblemer

Du får øvelser, som er tilpasset dig og din problematik

Man kan ikke træne alle smerter væk… Men træning kan være et godt supplement, da dine smerter kan være forårsaget af instabilitet eller nedsat styrke omkring led.

Du får 3-5 øvelser. Øvelserne kan være nye for dig, du får derfor en grundig instruktion, da det er kvaliteten i øvelsen som er vigtig. Der bliver altid lavet en opfølgning på dit træningsprogram.

Dit træningsprogram kan bestå af stabilitetstræning af de små indre muskler omkring led samt styrketræning af de større ydreliggende muskelgrupper. Øvelserne kan du få udleveret på papir eller optage med din mobiltelefon eller tablet.

Prøv akupunktur

Lindrer muskelsmerter