Symptomer og behandling

LE Fysioterapi tilbyder en lang række forskellige behandlinger bygget på de nyeste behandlingsmetoder.

Du kan få behandlet de fleste lidelser i bevægeapparatet f.eks. ryg, nakke, skulder, knæ og ankelsmerter. Er du i tvivl, om fysioterapi kan hjælpe mod netop dine gener, så ring til mig eller send en mail.

Fysioterapeut

Første konsultation

Ved din første konsultation på klinikken som er beliggende i Lægehuset Sdr. Omme, vil fokus være på dig og en grundig udredning af dine symptomer og smerter. Jeg hører om dine forventninger til behandlingsforløbet og herefter har vi en samtale omkring

  • Din problematik
  • Baggrunden for din problematik
  • Hvorfor og hvornår det er opstået
  • Faktorer som spiller ind på dit problem
  • Hvilke begrænsninger du oplever
  • Dine dagligdagsaktiviteter
  • Hvordan du klarer dig med problematikken
  • Skader og evt. tidligere operationer samt andre sygdomme

På baggrund af samtalen vil der være en grundig undersøgelse og specifikke test, for at kunne bekræfte hypotesen omkring din problematik. Der er ved den første konsultation også tid til at opstarte behandling.

En første konsultation varer 1 time.

Den videre behandling

Der igangsættes et behandlingsforløb, der er individuelt tilpasset til at behandle dine symptomer og smerter. Sideløbende med din behandling vil du få specifikke øvelser, som styrker de muskelgrupper som er involveret.

Som autoriseret fysioterapeut samarbejder jeg med din læge. Ved afsluttet behandling sender jeg en fysioterapeutisk status til din læge. Der kan også sendes status til andre instanser f.eks. kommunen.

Hjemmebehandling

Der er mulighed for fysioterapi i hjemmet, hvis du er gangbesværet eller af anden årsag ikke kan komme hen til klinikken. Kontakt mig og lad os tale om mulighederne for hjemmebehandling, så forløbet passer til dine behov.

Afbud

Afbud bedes meldt senest dagen før, idet der ellers vil blive opkrævet et udeblivelsesgebyr.

Prøv akupunktur

Lindrer muskelsmerter